Rritet Adem Jashari i ri, bëhet 16 vjeç (FOTO)

Advertisment

Adem Jashari mbanë emrin i riu i familjes Jashari i cili mbushë plotë 16 vite.

Ai ka trashëguar emrin e gjyshit të tij, komandantit legjendar Adem Jasharit. Ademi i ri në një intervistë ka thënë që me shumë krenari mbanë emrin e gjyshit, emër të cilin don ta mbajë dhe nuk do ta nderonte me as një emër të botës! Ademi i ri për “Zërin” në një intervistë të parën qe e ka dhenë në mediat e vendit, ka thënë që me shumë krenari mbanë emrin e gjyshit, emër të cilin don ta mbajë dhe nuk do ta nderonte me as një emër të botës!