Rritet numri i qytetarëve në vet-izolim, shkon në 9 964

Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964.

Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona.

Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të mosrespektimit të orës policore dhe atë nga personat deri 18 vjet, 6 raste nga personat mbi 67 vjet.