Rritja e pagave në arsim, Muki habitet me ministrat e Ali Ahmetit

71

Eshte arritur marreveshje historike mes Ministeise se Arsimit dhe Sindikates se Arsimit!

#

Arsimtaret do kene rritje plotesuese te rrogave per 10% nga janari i vitit 2020. Kjo nenkupton rritje te pergjitheshshme te rrogave per te punesuatit ne arsim prej 20%. Me rendesi per femijete tane eshte qe te kujdesen arsimtar te motivuar. Ne kujdesemi per Ju!

P.S Habitem me ministrat e BDI-se te cilet lavdrohen sikur kjo te jete e arritur e tyre. Harrojne se pa pelqimin dhe vendimin e kryeministrit nuk mund te meren vendime per percaktimet kyçe qe jane pjese e programit qeveritar! Dua vetem ti perkujtoj se ne kohen kur qeverisnin me VMRO DPMNE-ne edhe pse drejtonin ministrin e arsimit nuk ishin te zot te ndryshojne emra te tre shkollave.

#NëRrugëTëDrejt!!!