Rr.okulliset kamioni në rrugën Kërçovë-Ohër

73
#

Një kamion është rro.kullisur në rrugën Kërçovë-Ohër.

Në vendngjarje janë mbledhur k.alimtarë të rastit dhe e.kipi të policisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ende nuk ka informacione nëse ka të lë.nduar në këtë ak.sident, për shkak se shoferi i kamionit nuk ka qenë prezent.