Rrokulliset kamioni në Strazhë bllokohet komunikacioni (FOTO)

Një kamion i madh është rrokullisur në afërsi të Novo Sellës në drejtim të Strazhës, për çfarë komunikacioni është bllokuar në të dy kahet, raporton gazetari i TV21.

Komunikacioni është bllokuar që gjysmë ore, ndërkaq ende pritet të arrijë policia. Si pasojë, është krijuar kolonë e gjatë me automjete në drejtimin Kërçovë – Gostivar, dhe anasjelltas.

Pritet që policia të arrijë së shpejti dhe me këtë të normalizohet edhe komunikacioni.