Rron Gjinovci reciton një vjershë në Pressing

Aktivisti Rron Gjinovci ka recituar një poezi të Ndre Mjedjes në Pressing.

Për disa minuta ai ishte në rolin e moderatorit dhe këtë detyrë e nisi me recitim.

“Është një poezi interesante e Ndre Mjedjes’, tha ai duke nis recitimin e vjershës së famshme.

“Bylbyl ky shekull ore e çast ndërrohet

Bijnë poshtë të naltit të voglit çohen”.