Rruga e papastruar, Bujar Osmani gjen vend për tu lavdruar (FOTO)

Pika kufitare ndërmjet Bellanocës dhe Stancicit është pika e vetme e ngelur si duket për lēvdata, raporton Tetova1.

Bujar Osmani njihet për lavdet e shumta ndonëse punët nuk flasin të njëjtën. Ai ka thënë se as bora e furtuna se ndalin lëvizjen në këtë pikë kufitare por ka shfaqur në anën tjetër paaftësinë e autoritereve për tu përballur me borrën nëpër rrugë.