Rrugë boshe, dyqane të mbyllura – dita e dytë e orës policore në Maqedoni nga ora 16:00 (VIDEO)

Rrugë boshe, dyqane dhe markete të mbyllura, pa njerëz. Kështu duket Shkupi sot pas vendimit qeeritar që të ketë orë policore gjatë fundjavave nga ora 16:00.

Mund të vërehen patrullime policore që kontrollojnë zbatimin e orvs policore, dhe nëse dikush nuk e respekton do të gjobohet sipas ligjit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sot është dita e dytë e fundjavës në të cilën kufizohet lëvizja nga ora 16:00, ndërsa nga nesër ora policore do të nisë nga ora 21 dhe do të zgjasë deri në ora 5 e mëngjesit.

Këtë vendim, Qeveria e solli në seancën e 28-të më 25 mars për të parandaluar përhapjen e virusit Covid-19./Telegrafi/