Rrugë të bllokuara nga bora në fshatrat e malësisë së Tetovës (video)

Bora që ka rënë të martën në mbrëmje dhe gjatë ditës së djeshme si dhe era që ka fry gjatë tërë natës ka bollokuar disa rrugë në fshatrat e Malësisë së Tetovës.

Sipas banorëve të atyre fshatrave, sidomos era ka sjellur borë nga bjeshkët dhe ka bllokuar shumë rrugë ku në disa vende ka edhe mbi 1 metër borë.

Se si është gjendja në fshatin Vicë, mund ta shihni videon në vazhdim.

Sipas banorëve të këtij fshati deri më tash askush nuk ka intervenuar që të pastrohen rrugët. /tetova1/