S.ulmohet fi.zikisht një 36 vjeçar nga Tetova

71

Tridhjetegjashtë vjeçari N.Q. nga Tetova, gjatë ditës së djeshme në SPB-Tetovë ka de.noncuar se tek sheshi i qytetit në Tetovë, ka qenë i su.lmuar fiz.ikisht nga dy persona ende të panjohur, të cilët menjëherë kanë ikur nga vendi.

Nga SAPB Tetovë, konfirmojnë rastin dhe shprehen se po ndërmarrin të gjitha masat për gjetjen e su.lmuesve dhe zbardhjen e plot të rastit.