S ulmohet komisionieri i Lëvizjes Besa në Kërçovë (Foto)

Advertisment

Një akt i pa precedentë ka ndodhur në një vend votim në Kërçovë, s ulmuar br utalisht. Sipas një fotografie të publikuar në rrjetët sociale, bëhet fjalë për babain e El Chekës.

Gjithashtu, ai i shihet i gj akosur në fytyrë dhe në pjesën e syrit. Sipas informatave, rasti është paraqitur në polici dhe po merren masa për zbardhjen e rastit./gjurme.info/

Reklame