S4MM dhe bashkëshortja e tij udhëtojnë në këtë destinacion për muajin e mjaltit

Reperi S4MM ka pak ditë që i ka dhënë fund beqarisë.
S4MM është një prej artistëve që tenton ta mbajë jetën private larg vëmendjes së medieve.

Por, jo në çdo rast ai arrin ta bëjë këtë, sidomos kur është fjala për fejesën e martesën e tij, ku fotografitë u shpërndanë menjëherë në rrjete sociale.

Pak ditë pas dasmës, reperi ka zgjedhur që bashkë me bashkëshorten, Filis Ismaili, të udhëtojë në Turqi për muajin e mjaltit dhe nga atje sjellin pamjet e para.