Sa mire sot u dhuruan 6 palë çelësa (FOTO)

77

Sa mire 😊 sot u dhuruan 6 pale çelesa

Dita e sodit me plote buzeqeshje dhe urata

Para disa muajve kemi nenshkruar memorandum bashkepunimi me komuen e Klines per ndertimin e 6 shtepive per familje nevojtare

Sot ky projekt u finalizua me dhurimin e çelsave te shtepive per 6 familje nevojtare

Komuna e Klines ka partecipuar me shumen prej 5 mije eurove per secilen familje ndersa pjesen tjeter Jetimat e Ballkanit permes donatoreve te saj, me ne ne dhurimin e çelesave ishte edhe kryetari i komunes se Klines z. Zenun Elezaj

Gezim i madh te familjet qe u bene me shtepi te re dhe uruan nga zemra bamiresit

Familjet i gezofshin shtepite e reja e juve bamires Zoti kurre mos ju humbte