Sa peshon një ministër shqiptar në Maqedoni?!

Shpëtim Pollozhani

Do tu kisha lutur ta hapni faqen zyrtare të Ministrit të Bujqësisë z. Ljupço Nikolovski dhe të shihni se çka bërë ai për Rregjionin e Maq. Lindore, rregjioni ku është zgjedhur deputet.

Reklame

Hapni faqen e cilitdo ministri shqiptar dhe do të shihni se diferenca është 20:2.

Do të sihni se sa investime kapitale ka bërë (12)ai, dhe sa invstime kapitale kanë bërë ministrat shqiptarë!?