Sabit Hoxha vuan nga sëmundje e rëndë, i duhen edhe 110.000€ për tu mjekuar në Turqi

Sabit Qazim Hoxha nga fshati Obranqë e Podujevës, baba i 4 fëmijëve vuan nga Leukemia Akute dhe mjekimi i tij duhet të bëhet në Turqi.

Sabiti është i papunë dhe jeton në gjendje të rëndë ekonomike.

Reklame

30.000€ janë sigurar nga Ministria e Shëndetësisë, mirëpo duhen edhe 110.000€

Të gjithë ata që kanë mundësi të kontribuojnë mund ta bëjnë përmes bankës në nr. e xhirollogarisë së gruas së tij:

Fatmire Hoxha (gruaja e Sabit Hoxhës)

Raiffaisen bank: 1501150002659713

Nr personal: 1004249271

Faqja PODUJEVA merr iniciativë për mbledhjen e parave për SABIT HOXHA nga Podujeva, i diagnostifikuar me Leukemi Akute.

Kontakto: 045259867 (viber)