Safetja i shkruan Sahides: Pa ty nuk do të isha asgjë ti je jeta ime (FOTO)

Filluan rrugëtimin bashkë. Pa u ndarë asnëjherë nga njëra-tjetra.

Flasim për dy motrat e famshme Safete e Sahide Mustafën, shkruan “Kosovarja”.

E sot është pikërisht Sahidja ajo e cila feston ditëlindjen, meqë rast filluan urimet e para nga familjarët, miqtë dhe kolegtë e saj.

Padyshim urimi i Safetes mori më së shumti vëmendje.

“ Pa ty nuk do të isha asgjë, je gjysma ime” Urime ditëlindjen , shkruan Safetja për motrën e saj Sahiden.