Saliu: Ja pse kan të drejt pronarët e restoraneve për dasma

Advertisment

Shkruan: Furkan Saliu

Të mërkurën, pronarët e restoranteve për dasma do të protestojnë para Qeverisë

Reklame

Është i kuptueshëm një vendim i tillë pasi ti shohësh këto fotografi… Partitë mund të mbledhin qindra aktivistë, e restorantet nuk mund të organizojnë dasma edhe nëse kanë hapësirë ku mund të respektohet distanca

Ky nuk është edhe biznes i vogël dhe ka të punësuar qindra njerëz, zakonisht të rinj që punojnë për ti paguar provimet dhe duhet të mendohet edhe ky aspekt.
Nëse u hapen kafiçat, atëherë duhet t’iu jepet shans edhe restoranteve për dasma

Le të ketë numër të limituar të mysafirëve dhe restrictione tjera…. Shteti ka mekanizmat për kontroll, nëse nuk respektohen protokollet, shfuqizohet vendimi