Saliu: Kur e keni mbushur sheshin me protestues kundër BDl së

Advertisment

Urim Saliu

Përveç aktivistëve të Besës ,disa prej të cilëve u arrestuan ,nuk kam parë ndonjë reagim tjetër nga subjektet e foteleve të buta që tash në fushatë vijnë u tregojnë shqiptarëve se kanë vuajtur.Ku u fshehët deri tani .Apo duhet të merrni leje të protestoni kur populli vuan dhe pret opozita të çajë udhën .Pushteti rrëzohet ose me votë ose me protesta .Cilën patët ju si opozitë .Asnjërën.

Reklame

Pse është fitues Albin Kurti?!Sepse ai përgjakej,burgosej ,protestonte dhe ishte zëri i opozitës.