Sanksionohen 418 qytetarë për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (24/25.07.2020) në të gjithë vendin janë regjistruar 418 shkelje për mosmbajtjen e maskës ku dhe janë sanksionuar me 20 euro, gjobë, shumë e barasvlershme në denarë.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën edhe një herë apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u mbrojtur nga virusi Korona, në të kundërt masat administrative do vazhdojnë.

Reklame