Sanksionohen 734 persona për mosmbajtjen e maskës

Advertisment

Gjithsej 734 shkelje për mosmbajtjen e maskës në fytyrë ka regjistruar policia në 24 orët e fundit në territorin e vendit.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) apelon deri te qytetarët të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për përballje ndaj Kovid-19.