Saraji me dhimbje dhe lot ia dha lamtumirën e fundit Bujaminit 

Me dhimbje dhe lot banorët e Sarajit e percjellën në banesën e fundit Bunjamin Nuishin i cili u vra sot në orët e hershme të mëngjesit në një kazino në Shkup.

Bunjamini ishte njëri nga mundësit e dalluar të klubit të mundjes “Tefejuz” të Shkupit.

Reklame

Ai në ate moment po punonte si sigurim në kazino.

https://m.facebook.com/fshatratesarajit1/videos/624098181722839/