Saraji nga sot edhe me një pozicion të rëndësishëm në Qeveri

Advertisment

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Arsimit dhe shkencës z. Selajdin Beluli edhe zyrtarisht filloi me punë, njofton derveni.info. Është ky një pozicion i rëndësishëm politik që për herë të parë i takon një kuadri nga dega e BDI – Saraj, e që besohet se do të shfrytëzohet si mundësi për të qenë në shërbim të procesit edukativo arsimor në Saraj dhe më gjërë.

/Derveni.info