Sasho Mijallkov është infektuar me Koronavirus

Advertisment

Ish-drejtori i DSK-së dhe i akuzuar në disa raste të ish-Prokurorisë Speciale Publike, Sasho Mijallkov është pozitiv për Covid-19.

Avokati i tij Ljupço Shvrgovski konfirmoi për “Fokus” se Mijallkov ishte informuar se testi i tij ishte pozitiv, por ai ende nuk kishte marrë një vendim.

Reklame

Shvrgovski nuk e dinte se si do të trajtohet Mijallkov, qoftë në spital apo në shtëpi, ndërsa tha se ai ishte testuar në Klinikën e Sëmundjeve Infektive. Ai u infektua me gruan e tij Aleksandra Mijallkova e cila ishte pozitive për Covid-19, dhe që prej ditës së djeshme Mijallkov kishte ethe dhe kollë të thatë.

Shvrgovski thotë se, pasi avokatët e tij, megjithëse e kontaktuan atë, nuk do të shkojmë në izolim sepse ata komunikuan në distancë, dhe Mijalkov vazhdimisht mbante maskë.

Ai ishte veçanërisht i kujdesshëm, ai mbajti distancën e tij dhe mbajti maskë, unë mendoj se nuk do të ketë nevojë të shkojmë në izolim”, thotë Svrgovski.