SBK – Sac Bakim Kuru, formula më e avancuar per rigjenerimin e flokëve vjen në Maqedoni

Advertisment

Produkti i cili po bën hatanë në Turqi duke ju rikthyer flokët personave që ju kanë humbur së fundi ka ardhur edhe në tregun tonë. Saç Bakim Kuru vjen me formulë të re duke dhënë rezultat te 98% e përdoruesve nga mosha 16 deri në moshën 50 vjeçare.

SBK e re jep rezultatet që në javën e dytë të aplikimit në pjesën e kokës ku ju kanë humbur flokët. Specialistët turq na kanë siguruar për efektet e menjëherëshme pozitive të përdorimit të produktit, dhe për këtë mbajmë garancë. Produkti është i licensuar dhe certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë të Turqisë.

Reklame

I përbërë me materiale që ndikojnë në aktivizimin e rënjës së flokëve, serumi ngjall rënjën dhe aktivizon rritjen e flokëve. Nuk ka asnjë efekt anësor.

SBK është e pajisur me certifikatat ISO 22716, ISO 9001 dhe ISO 10002.

PëRDORIMI: Serumi është i aplikueshëm në kokë të pastër, preferohet që koka të lahet vetëm me ujë. Më pas masazhoni vendin ku do aplikoni serumin pe rroller special për 3 deri 5 minuta. Në fund aplikoni serumin SBK në sasi sa ta ndjeni se hapsira është lagur.

Një shishe serum SBK vjen në paketim 50 miligramësh dhe zgjat nga 2 javë deri në një muaj, varësisht madhësisë së hapsirës ku aplikohet.

Më shumë informacione rreth produktit mund të gjeni në faqen zyrtare të kompanisë në Turqi https://www.sbkbakimurunleri.com.tr/

Një paketë SBK kushton 50 euro, kurse rolleri i kualitetit të lartë SGTS Titanium kushton 10 euro. nëse ju i bleni të dy produktet bashkë do ju kushtojnë 55 Euro. Porositë për produktin për Maqedoni mund ti bëni në këtë faqe SBK On.