S’do ta besoni, personi në foto sot udhëheq një nga qytetet më të mëdha

Personi në fotografi, sot udhëheq njërën prej qyteteve më të mëdha në Republikën e Kosovës dhe është në mesin e kryetarëve më të rinj në moshë që është zgjedhur nga zgjedhjet e fundit lokale.

Fjala është për kryetarin e Komunës së Gjilanit, Alban Hysenin, i cili para disa vitesh kishte një stil tjetër nga ai zyrtar që e shohim sot,

Reklame

Në fotografitë e para disa viteve ai shihet me flokët në stilin ‘dreadlocks’ e që e bënin të duke më ndryshe nga bashkëmoshatarët e tij në atë kohë.

Kujtojmë se Hyseni ka qenë edhe basketbollist për një kohë, teksa sot ai udhëheq Komunën e Gjilanit dhe është baba i dy vajzave.