Sekreti për të pasur shumë fat në jetë

Advertisment
HTML Image as link

Pse disa njerëz janë më me fat se sa disa të tjerë? Kushedi sa herë ke pyetur veten. Por tani më në fund do të dish si ta drejtosh fatin nga vetja. Lërini katërfilët, patkonjtë, apo hajmalitë e ndryshme. Lexoni më poshtë këtë këshillë të vyer.

Sekreti për të pasur shumë fat në jetë është TË BËSH MIRË, PA DALLIM.

Reklame Reklamë:
Qries

E dimë se t’i bësh mirë dikujt, të kthehet në formën e një farë fati. Kështu ndodh prej shekujsh.

E reja është se, është vërtetuar në mënyrë të përsëritur dhe në shumë raste se, nëse i bën nder dikujt që më pas tregohet mosmirënjohës, kjo të kthen “shumë fat” drejt teje, shkruan bota.al. Për të ardhur keq vetëm se personi në fjalë që është treguar mosmirënjohës, do të ketë edhe më shumë probleme se më parë, mosmirënjohja do i kthehet kundër, për fat të keq.

Pra këshilla është:

“Shpërndani sa më shumë të mira, cilitdo që ka nevojë, mundësia që t’ju kthehet mbrapsht një det me mbarësi është shumë e lartë!”

Duket se funksionon vërtetë. A ju ka ndodhur juve?