Sela, Ata na degraduan dy gjërat më të dashura siç janë nëna e babai

Ziadin Sela sonte ka vazhduar me takimet në vendbanimet e Kërçovës në kuadër të parafushatës ,,bashkëbisedim me qytetarët” i shoqëruar nga Nënkryetari Remzi Mehmedi dhe Kryetari i FRASHit Omer Ajdini.

Sela ka folur me banorët e fshatit Shitovë për hallet dhe problemet me të cilat përballen Kërçovarët.
Duke folur dhe për aktualitete dhe zhvillimet e fundit në skenën politike ai ka thënë: Shprehë shqetsimin timë për një dukuri shumë të shëmtuar që ditëve të fundit po e shohim tek po ndodhë, po dëgjojmë fraza të tipit ,,nëna,baba” dhe kjo po degradon dy gjëra më të shenjta për ne siç janë ,,nëna dhe babai”

Nuk i ngjanë traditës tonë shqiptare që të tallemi dhe të përçmojmë në këtë masë gjërat që për ne janë gjërat më të dashura dhe të shenjta.

Prandaj shfrytëzoj rastin të ju bëj thirrje të gjithë aktorëve politikë pa dallimë që të heqin dorë nga niveli i ulët i komunikimit me punlikun sepse nuk na ngjanë dhe nuk është në traditën e shqiptarit,në këtë mënyrë po e rrisni edhe më shumë dëshprimin,duhet të jemi të përgjëgjshëm dhe të kujdeshëm sepse na ikën rinia,shkollat jan boshatisur,çdo dit nga një shtëpie poj vehet çelsi,kjo është shumë e dhimbshme.

Aleanca asnjëher nuk do ta pranojë këtë llojë komunikimi të politikës me opinjonin,qëllimi jonë është të sjellim paqe,rehati,qetsi dhe pajtimë mes vete sepse vetëm kështu mundë të ecim përpara,vetëm kështu mund të kthejmë shpresën tek rinia jonë dhe të ndalim lotët e nënave tona të vërteta.