Sela, deri në këtë moment nuk kemi asnjë përgjigje nga Besa dhe Alternativa

Deri në këtë moment që po flasim nuk kemi asnjë përgjigje, deklaroi Zijadin Sela. Ai tha se janë duke bërë gjithçka për realizim të koalicionit.

Ai deklaroi se prej në fillim ASHja e ka bërë të qartë për këtë çështje dhe ASH do të bëjnë maksimumin për të fuqizuar votën shqiptare.

Sela mohoi të ketë pasur oferta mediatike, ai pohoi se oferta e tyre ka qenë zyrtare, me letër.

Ai tha se ASH I llogarit partner partitë politike që janë të interesuara për ndryshim.

Sela u shpreh i bindur se me ASHnë në 12 prill do të vijë ndryshimi