Sela dhe Taravari takohen me ideologun e Shqipërisë Etnike

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela dhe sekretari gjeneral i ASH-së, Arben Taravari sot në Gostivar kanë takuar Koço Danajn, arkitektin e mendimit politik. Njoftimin për takim e bëri sekretari, Arben Taravari nëpërmes rrjetit social facebook.

“Prania e tij na bën të ndihemi edhe më natyralisht të domosdoshëm për njëri-tjetrin”, thekson Taravari.