Sela edhe sonte me takime intenzive, vizitoi Reçicën e Vogël (FOTO)

Ziadin Sela dhe Aleanca per Shqiptaret edhe sonte kane vazhduar me takime intenzive me qytetare, ata jane ndalur ne Recice te Vogel.

Sela ne rrjetin e tij social facebook shkruan:

Reklame

Në Reçicë të Vogël, vendi që lindi një Universitet të Tetovës, vendi i rezistancave, vendi që me gjak sakrifikoi për gjenerata të arsimuar ?