Sela i përgjigjet Kasamit nga Gostivari

“Ne jemi parti politike e cila sjell vendime rreth ASH, nuk perzihemi në çeshtjet dhe vendimet e subjekteve te tjera politike. Ftesa jone ishte e qartë, u mbetet te tjereve te vendosin rreth vendimeve te tyre”, kjo ishte përgjigja e liderit të ASH, Ziadin Sela i pyetir a do takon Kasamin.

Sela tha se ne vazhdimësi jane takuar mes veti. Këto komente Sela i bëri nga takimi me qytetarët në Gostivar.Gostivari Sot