Sela: Nuk pranojmë asnjë marrëveshje LSDM-VMRO

23
#

Takimin e mbrëmshëm ndërmjet shefit të qeverisë Zoran Zaev dhe kreut të opozitës Hristian Mickovski e krit.ikuan ash.për partitë opozitare shqiptare. Nga Aleanca për Shqiptarët thanë se në takim të liderëve duhet të marrin pjesë kre.rët e katër partive më të mëdha politike në vend.

Kryetari i këtij su.bjekti Zijadin Sela tha se nuk do të pranojë asnjë marrëveshje që do të arrihet ndërmjet LSDM-së dhe VMRO-së. Ai tha se nuk do të votojë për Ligjin për prokurori publike nëse nuk përfshihen amendamentet e tyre. Sipas Selës PSP-ja duhet të ruhet ndërsa me të të udhëheq prokurori i huaj.