Sela për “27 Prillin”: Zaevi la të lirë Mijallkovin, b urgosi Feta Halimin

Advertisment

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela u shpreh sot se për ngjarjet e “27 Prillit” nuk mund të akuzoj opozitën aktuale, por LSDM-në dhe BDlnë.

“Ndodhitë e 27 prillit kanë të bëjnë me pushtetin e aspak me opozitën. Zaevi la në liri Sasho Mijallkovin, ndërsa ka futur në burg Feta Halimin, personin i cili më ka shpëtuar kokën. Feta Halimi të vetmin faj që ka, është ajo që unë sot jam gjallë dhe pranë fëmijëve të mi. Këtu nuk fajësoj opozitën por fajësoj LSDM-në dhe BDI-në”, tha Sela.