Sela: Qeveria nuk po menaxhon mirë situatën me Koronavirusin (VIDEO)

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela në emisionin Clcik Plus ka deklaruar se Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka filluar të përballet me pasojat e pandemisë së koronavirusit.

Sela ka deklaruar se kjo qeveri nuk është duke e menaxhuar mirë situatën. Ai ka thënë se qeveria nuk ka prevenuar dhe nuk ka marrë masat e duhura për parandalimin e të njëjtës.