Sela sonte dhe nesër bashkëbisedim në fshatrat e komunës së Tearcës

Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela bashk me funksionarë tjerë sonte do të vizitojë fshatrat e Komunës së Tearcës.

Karavani i ASH-së udhëhequr nga Sela sot me 21 janarë do të jetë për vizitë në
Neproshten ora 17 e 30 minuta, Sllatinë ora 18 e 30 minuta, Përshefc ora 19 e 30 minuta dhe në Tearcë ora 20 e 30 minuta.

Kurse nesër me 22 janarë do të jetë në Gllogjë ora 17 e 30 minuta, Dobrosht ora 18 e 30 minuta, në Nerasht 19 e 30 minuta dhe në fshatin Odri ora 20 e 30 minuta.

Bashk me Selën në këto takime do të jetë edhe deputetja Arta Toçi, nënkryetari i ASHsë Vullnet Ferati dhe kryetari i Forumit Rinor, Omer Ajdini. /tetova1/