Selami thirrje bujqve: Modernizoni maqineritë, duke shfrytëzuar fondet IPARD!

Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillimin Rural, Abdulselam Selami,u bën thirrje bujqëve që të modernizojnë maqineritë bujqësore duke shfrytëzuar fondet IPARD.

{Shembull i mirë për shfrytëzim të mjeteve IPARD është bujku individual Mustafa Mashkulli nga Dibra i cilit në Konkursin nga masa 1 në IPARD kishte konkuruar per Investim në maqineri bujqësore, konkretisht “Baliraçkë” e cila do i shërben për lidhjen e jonxhës nē balla,E gëzoftë dhe i shërbeftë për të mire Musatafës !

?Maqedonia e Veriut vitin 2019 ishte lider në shfrytëzimin e fondeve IPARD-thotë Selami