Serbët në Malin e Zi dalin në rrugë bërtasin “Kosova, Kosova” (VIDEO)

Advertisment

Dy grupe të serbëve në Malin e Zi sonte kanë dal në rrugët e Donja Goricas.

Ata u ndanë në dy pjesët e rrugës dhe filluan të bënin thirrje nacionaliste.

Reklame

“Kosova, Kosova”, ishte njëra nga thirrjet që bën dy grupet serbe.

Qëllimi i tyre ishte që të bënin grafite në mure, por Policia e Malit të Zi i shpërndau ata.