Serbët po bënin ski në rrugët e Chicagos, policia: Mirë, djema, a jeni normal?

Disa vende në Shtetet e Bashkuara janë goditur nga një stuhi e madhe dëbore në ditët e fundit dhe një grup i disa djemve nga Serbia që jetojnë në Çikago vendosën të përfitojnë nga situata dhe të argëtohen.

Ata nxorrën dërrasat e tyre të dëborës dhe bënë një çmenduri.

‘Ne nuk e dinim nëse kjo ishte Alaska apo Çikago. Unë isha ulur me miqtë në apartament. Ne po diskutonim se si nuk kemi vizituar ndonjë mal këtë vit për të bërë ski në dëborë dhe kështu më lindi ideja. Kishte rënë borë për pesë orë pa ndërprerje. Gjithçka u mbulua. Ju nuk e dinit nëse ishit në Alaskë apo Çikago. Ndërsa një nga miqtë e mi po ngiste një makinë Jeep Wrangler, unë e binda atë që ta provonte në dëborë dhe të bënim ski”, tha njëri prej këtyre djemve, transmeton Telegrafi.

Ata u ndaluan nga policia

“Njerëzit që ecnin na shikonin dhe na filmonin me habi, dhe disa bërtisnin ‘Ne ju duam ju njerëz’ dhe ‘Vetëm vazhdoni’. Pastaj kaluam rrugët kryesore dhe pastaj filloi çmenduria. Ne u gëzuam kur njerëzit na dhanë shenja mbështetjeje, të cilat na dhanë edhe më shumë energji. Ne tashmë ishim të lodhur. Ne e dinim se ishim në telashe, por polici ishte shumë i sjellshëm dhe vetëm na pyeti me të qeshur nëse ishim normal dhe na dërgoi në shtëpi”, tha njëri prej tyre.