Serbi, 13 viiktima dhe 344 raste të reja me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit në Serbi kanë ndërruar jetë 13 pacientë me Covid-19 kurse janë regjistruar 344 raste të reja. Brenda 24 orëve të fundit në Serbi janë realizuar 8.659 testime, ndërsa për momentin ka 4.574 raste aktive.

Sipas statistikave të fundit 203 pacientë brenda ditës janë shtrirë në spital, kurse 170 pacientë janë kyçur në respiratorë, njofftojnë nga Qendra e Shëndetit Publik në Serbi.

Reklame