Serbia anulon testin PCR për shtetasit e Maqedonisë që kalojnë tranzit

Advertisment

Falë bashkëpunimit mes autoriteve Maqedoni-Serbi, Beogradi Zyrtar rishikon vendimin e djeshëm për teste PCR në kufi për të gjithë ata që kalojnë tranzit, dhe e anulon atë.

Bie numri i autobusëve të ndaluar, të cilët tashmë kanë filluar të lënë zonën parakufitare.

Reklame

Ndërkohë testi PCR mbetet ende i nevojshëm për shtetasit e Maqedonisë që udhëtojnë drejt Serbisë