Serbia dërgon ambasadoren e re në Shkup

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq sot lëshoi dekretin për emërimin e Nevena Jovanoviq në postin e ambasadorit të jashtëzakonshëm dhe të plotfuqishëm të Republikës së Serbisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, njoftoi portali beogradas i biznesit “eKapija”.

Jovanoviq vjen në këtë pozitë nga pozita e zëvendësndihmëse ministre për Bashkëpunim Bilateral në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë.

Reklame

Ambasadores aktuale të jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë të Republikës së Serbisë në Shkup, Dushanka Divjak Tomiq, mandati i përfundoi vitin e kaluar në shtetin tonë./Mkd.mk