Serialet turke janë ndaluar edhe në Egjypt, për shkaqe fetare

Netflix / Perandoria Osmane

Për filmin mbi Perandorinë Osmane shkruan Çağıl Çayır në Frankfurter Allgemeine Zeitung, në mes të tjerash, se është idealizuar shumë dhe ka sajime… Mara Brankovic dhe Ana nuk paskanë ekzistuar…

Reklame

Ndërsa Tageszetiung shkruan se filmi merret me fisnikërimin e historisë turke, që i shërben qeverisë…

Në Arabinë Saudite Middle East Broadcasting Center 2018 ka përjashtuar të gjitha seritalet turke dhe ka nisur telenovelën me titull “Osmanët dhe historia e tyre e përgjakshme!”

Serialet turke janë ndaluar edhe në Egjypt, për shkaqe fetare, shkruan Frankfurter.