Sërish rritje e rasteve me Covid 19 në Tetovë, ja sa u regjistruan sot

Advertisment

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2634 teste, dhe janë regjistruar 640 raste të reja të kovid-19 në: Shkup-272, Kumanovë-43, Dibër-5, Stip-17, Prilep-41, Tetovë-41, Struga-4, Veles-11, Manastir-10, Ohër-24, Kavadarci-41, Gostivar-12, Gjevgjeli-11, Strumica-24, Kriva Palanka-2, Radovish-9, Kocani-20, Probishtip-3, Berovë -2, Valandovo-3, Vinica-4, Delçevo-3, Sveti Nikole-7, Kërçovë-17, Resnjë-4, Negotinë-10.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 143 pacientë të shëruar nga: Shkup-71, Kumanovë-5 Dibër-1, Stip-7, Tetovë-10, Strugë-4, Veles-2, Manastir-3, Ohër-3, Kavadarci-3, Gostivar-5, Gjevgjeli-2, Strumica-9, Radovish-1, Kocani-6, Berovo-3, Valandovo-3, Sveti Nikole-2, Kërçovë-1, Negotinë-2.

Reklame

12 persona vdiqën, dy pacientë nga Velesi (79 dhe 89), shtatë pacientë nga Shkupi (63, 78, 70, 73, 70, 71 dhe 64), një pacient nga Prilep (73), një nga Shtipi (72) dhe një pacient nga Strumica (85). Të gjithë pacientët vdiqën në spital.