Shapaska: Qeveria është e vendosur, dita e diel të shpallet ditë jo pune

Advertisment

Qeveria është e vendosur që dita e diel te shpallet dite jo pune për sektorin privat. Këtë e konfirmoi në emisionin e sotëm ministria e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shapaska. Ajo tha se propozim ligji do të jetë gati brenda 10 ditëve.

Me këtë ligj, sipas saj, të gjitha aktivitet private ditën e diel do të jenë të mbyllura përfshirë dyqanet, supermarketet, qendrat tregtare, etj. Ajo tha se normalisht aktivitet publike do të funksionojnë, si ambulantat, farmacistë, zjarrfikësit, etj.