Shashtriset gruaja kur mëson se prizmi i prishur në të vërtetë është një sef parash

69

Një çift ka ngelur i shokuar pasi zbuluan se priza e prishur elektrike në kuzhinën e shtëpisë ishte në të vërtetë një sef i fshehtë me para.

#

Për më shumë se dy vite, Darren Steels, 45-vjeçare, dhe partneri i saj nga Britani e Madhe ngelën të shokuara nga forma e prizës, transmeton lajmi.net.

Që prej se ishin të futur në atë shtëpi, ata kishin ngelur të frustruar ngase priza nuk funksiononte asnjëherë.

Më pas, pasi njoftuan një elektricist, ata mësuan se priza nuk përçonte rrymë dhe se në të vërtetë ishte vendi ku ruheshin kursimet e familjes së mëparshme që banonte në shtëpi.

Pasi ka postuar një video të saj në internet të dielën, ajo ka mbledhur më shumë se 60,000 shikime. /Lajmi.net/