SHBA u ndalon hyrjen disa këngëtarëve shqiptarë (VIDEO)

50

Disa këngëtarë shqiptarë, në njëfarë forme mashtruan shtetin amerikan.

Ata shkuan atje me viza turistike, ndërkohë që fituan nga mbajtja koncerteve.
Për këtë arsye ambasada amerikane tani u ka vënë ndalesë të përkohshme dhe nuk u jep viza.
I tillë është rasti kohën e fundit me Shkëlzen Jetishin. Më herët viza iu refuzu Afrim Muqiqit dhe këngëtarit nga Shqipëria Gena.

Kronikë e zgjeruar nga Merita Neziri.