Shefqet Krasniqi thirje Vjosa Osmanit: Fotografinë e Adem Jasharit mbaje në zyrë (Video)

Advertisment
HTML Image as link

Shumë i debatuari ditëve të fundit Hoxhë Shefqet Krasniqi shfaqet përsëri n’Kosovë show, ndër tjera i pyetur për debatin e fundit se “Gratë në kuzhinë e kanë vendin e burrat në Odë”

Ai shtoi se ka folur vetëm të vërtetën asgjë tjetër.

Reklame

Sa i përket Adem Jasharit shtoi Hoxha, atë e dërgoi Zoti që ne të jemi të lirë dhe bëri thirrje që fotografia e Adem Jasharit duhet të jetë në cdo zyrë te institucioneve përfshirë edhe Presidencën e Kryeministrinë.