Shehu: Në KSHZ nuk ka vend për politikë, mbrojmë voten e çdo qytetari (VIDEO)

Zëvendës kryetarja e komisonit shtetoror zgjedhor Ditmire Shehu e pyetur se sa vend ka politika në këtë komision , kur dihet që roli i tijë në garantimin e votës së lirë të qyetarëve është shumë I lartë thotë se politika nuk ka vend në KSHZ.

Pavarsisht se ne jemi tëpropozuar nga subjektet politike , dhe jo vetem tek KSHZ-ja por në çdo insitucion tjeter publik jam e mendimit se ai aty eshte për qytetaret në radhë të parë dhe jo për subjektet politike dhe per interesa personale. Andaj theksojë faktin se edhe ne si antarë të Komisionit Shtetor Zgjedhorë jemi aty për të mbrojtur votën e çdo qytetari në radhë të parë.

Reklame

Ndryshe deri tani unë nga momenti që jam pjesë e KSHZ-së deri tani kurrë nuk kam pasur presione dhe shantazhe nga subjekti politik që më ka propozuar në KSHZ thekson zonja Shehu.