Shekerinska nga Kërçova: Siguruam shtet ligjor për të gjithë, i kemi rritur pagat, më shumë para për të gjithë

Në dy vjet e gjysmë, fokusi ynë ishte që të sigurojmë shtet më të drejtë, në të cilin do të flasim për mbështetjen e të padrejtëve dhe atyre të cilëve drejtësia u është më se e nevojshme. Nëse fokusi në këto dy vjet e gjysmë ishte në shtet më të drejtë, fokusi në katër vitet e ardhshme do të jetë në sigurimin e shtetit tërësisht të drejtë, deklaroi në Kërçovë, Radmilla Shekerinska, bartëse e LSDM-s në NJU 5.

Rezultati nga përcaktimi ynë, theksoi ajo, është më shumë se i dukshëm veçanërisht në pjesën e shoqërisë ligjore, shoqëri për të gjithë.

Reklame

Ajo shtoi se është zgjidhur edhe problemi me falimentuesit, ndërsa për tre herë është rritur kontributi për njerëzit të cilët jetojnë nga ndihma sociale.