Shembet hotel Gostivari në Durrës (video)

572

Një pallat në Durrës i cili njihej si Hotel Gostivari është shembur rreth orës 14 e 30 minuta të së martës pasi kishte pësuar dëmtime në strukturë nga tërmeti i 26 nëntorit.

#

Për fat të mirë, ky pallat nuk u shemb gjatë lëkundjeve të forta,

por mori dëmtime të shumta në kollona dhe pas vlerësimit të bërë nga ekspertët u konsiderua i pabanueshëm.